Çka bëjmë ne

Klasat

Çmimorja

Drop- in  € 5 Klasat e rregullta (60 min)
Drop- in  € 6 Ashtanga Yoga  (75 min)
Drop- in  € 6 Yin Yoga (75 min)
Drop- in  € 5 Joga për fëmijë (45 min)
Joga për fillestar  € 30 Dy herë në javë (60 min)
Mujore  € 35 10 Klasa
Mujore  € 20 5 Klasa
Klasa Private  € 15 1 me 1 (60 min)
Prinatal/Postnatal Yoga-Klasa Private  € 15 1 me 1 (60 min)

Yoga! Një mënyrë alternative për të na ndihmuar të krijojmë një botë të mbushur me dashamirësi, dhembshuri dhe dashuri.

From the shop

Produktet tona

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.