Home 2

What We Do

Proferssional Yoga Club

Training Schedule

The Main Reasons to Practice Yoga

Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa, quae ab illo inventore.

Meditation Practice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Join the Community

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat lorem ip.
0
Trainers
0
Happy Clients
0
Years of Expirience
0
Classes for you
From the shop

Our Products

[ess_grid alias=”products”]
Our team

Who We Are

Agnesa Mehmeti
Agnesa Mehmeti është person frymëzues, energjike bujare dhe e këndshëme e cila ka praktikuar yoga që nga viti 2013. Tashmë, yoga është bërë pjesë e jetës së saj dhe praktika e ka ndihmuar të bëhet më e forte dhe më fleksibile , si në mat, ashtu edhe jashtë matit. Yoga e frymëzon atë për të jetuar çdo moment me më…
Rina Mehmeti
Rina Mehmeti është mësuese e yogës shumë simpatike. Klasat e saja janë të fuqishme, të gjalla dhe shumë të këndshme! Asaj I pëlqen të lexojë, të shikojë seriale me vampira, i pëlqen të këndojë dhe të pijë verë të kuqe të mirë. Ajo ka praktikuar yoga që nga viti 2013. Rina ka përfunduar Hatha Yoga Teacher Training prej 200 orësh…

Choose Your Classes & Subscribe and Get a Free Training

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deseruntum.

What we do

Our Price Plans

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea comm
occaecat cupidatat non proidentente

$35
Price per week
Excepteur sint occaecat
cupidatat non proident, sunt in culpa qui
officia deserunt mollit anim
Buy It Now
$120
Price per week
Excepteur sint occaecat
cupidatat non proident, sunt in culpa qui
officia deserunt mollit anim
Buy It Now
$250
Price per week
Excepteur sint occaecat
cupidatat non proident, sunt in culpa qui
officia deserunt mollit anim
Buy It Now
testimonials

People About Us

I would recommend practitioners at this center to everyone! They are great to work with and are excellemt trainers. Thank you all!

Roberta Smith

Roberta Smith

Yogi

This is my weekly sanctuary from the everyday stress. Thank you so much for being there for us each time we need it. Love you guys!

Tyler Watson

Tyler Watson

Customer

My second home. Can’t live without it! An atmosphere of piece and serenity. Wonderful workout for the body. Thanks for training us!

Stacey Rice

Stacey Rice

Customer