Për ne

urban yoga është një studio komode, ftuese, e mbushur me dritë dhe energji shumë pozitive.
Në hapësirën tonë të bukur e të shkëlqyer mund të gjeni lehtësisht ekuilibrin, harmoninë dhe energjinë e nevojshme pët ti ikur nxitimit e stresit të përditshëm.
Ejani të hapim mat-et së bashku, të zgjasim muskujt, buzëqeshjen dhe jetën!
NAMASTE

ryt