Agnesa Mehmeti është person frymëzues, energjike bujare dhe e këndshëme e cila ka praktikuar yoga që nga viti 2013. Tashmë, yoga është bërë pjesë e jetës së saj dhe praktika e ka ndihmuar të bëhet më e forte dhe më fleksibile , si në mat, ashtu edhe jashtë matit. Yoga e frymëzon atë për të jetuar çdo moment me më shumë vëmendje.

Asaj i pëlqejne filmat e mirë, muzika, vera ekuqe, çokollata dhe djathi i mirë. Ajo ëndërron qe një ditë të jetojë në një vend me plazh.
Agnesa ka përfunduarkursin Hatha Yoga Teacher Training prej 200 orësh në Breath of Life në Kretë, sidhe kursin Vinyasa Yoga TTC në Arhanta Yoga Ashram prej 50 orë ne Hollandë.

“Unë gjithmonë do të jem student e yoges dhe jam thellësisht mirënjohëse për të gjitha mesimet që mëusët e mi i kanë ndarë me mua.
Në klasat e mia, unë kombinoj sekuenca interesante për të përçuar një frymë gjallërie dhe një dozë frymëzimi për t’ju ndihmuar të thelloni praktikën tuaj.
Shpresa ime si mësuese e yogës është të transmetojë përvojën dhe njohurinë time në klasa aktive të stilit Vinyasa “